Resultats de la cerca bàsica: 588

71. aniset
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Licor aromatitzat amb anís i herbes aromàtiques. [...]
72. birbar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Arrencar les males herbes (dels sembrats).  [...]
73. fener
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Indret densament cobert d'herbes gramínies esponeroses. [...]
74. herbolari herbolària
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que ven herbes i plantes medicinals. [...]
75. boscà -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que es cria en el bosc. Herbes boscanes. [...]
76. herboritzar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Recollir herbes i plantes per estudiar-les o col·leccionar-les. [...]
77. micronització
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Operació de reduir una substància sòlida a pólvores molt fines. [...]
78. iola
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embarcació al servei del capità d'una nau o del comandament d'un vaixell, oberta, elegant, de línies fines, amb espill a popa, rasa, propulsada amb rems armats en punta i governada amb timó. [...]
79. gleva
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de terra cohesionat per les arrels de les herbes, que s'aixeca llaurant, cavant, etc. Antigament, camp o conjunt de terres sense solució de continuïtat. Coàgul. Gleva de sang. Bufetada.  [...]
80. salmó salvatge marinat amb herbes anisades i sal de Maldon
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 59 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>